Ajándék ötletek gyereknapra

Ajándék ötletek gyereknapra

Ha éppen gyereknapra keres ajándékokat, akkor az Élménypláza oldalán bőven lesz miből válogatnia! Nem mindig egyszerű örömöt szerezni a fiatalabb generációnak, ezért oldalunkon elképesztően sokféle kupont szedtünk össze, hogy picit könnyebb dolga legyen megtalálni a megfelelő élményajándékot.

Élmények

Nézzen szét bátran gyermeknapi ajándék ötleteink között, és szinte biztos, hogy egy kis keresés után találni fog olyat, amivel elkápráztathatja a fiatalabb ismerőseit. Mit szólna mondjuk egy versenyautó szimulátor vezetéshez? Az Élménypláza oldalán egy olyan szimulátor központhoz szerezhet kupont, ami nem csak Budapesten, de egész Európában is rendkívül modernnek számít. Azon kevés szimulátor termek közé tartozik, ahol egyszerre többen is lehet versenyezni egymás ellen. Úgyhogy ha megszeretne lepni egy fiatal baráti társaságot gyereknapra, akkor ez az egyik legjobb élményajándék amit találhat. Ugyanakkor ha versenypilóta helyett inkább egy repülőpilóta bőrébe bújna az illető, erre is lesz lehetősége egy Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetés keretein belül, ahol átélheti, hogy milyen a világ legelterjedtebb utasszállító repülőjét vezetni.

Persze ha úgy tudja, hogy a kocsik meg a repülők helyett inkább más jellegű játékokat kedvel az illető, akkor VR kuponjaink közül is válogathat. A virtuális valóság tulajdonképpen a videojátékok továbbfejlesztett változata, ahol a játékos egy bizonyos szemüveg felvételével tényleg belecsöppenhet egy másik világba. Mivel rengeteg különböző játékot lehet játszani ebben a virtuális valóságban, szinte bárki számára jó ajándék lehet, akár egy, akár több gyerekről van szó.

Ha pedig inkább szabadtéri programokat szeretne találni gyereknapi ajándékként, akkor a buborékfoci meg a lézerharc is remek élményt tud nyújtani a fiataloknak. A buborékfocinál – ahogy neve is jelzi – egy hatalmas felfújható buborékba kell bújni, amelyből a résztvevőnek csak a lába marad szabad, és így kell gólszerzéssel próbálkozni. A lézerharc pedig a paintballhoz nagyon hasonló élmény, viszont nem szükséges hozzá védőfelszerelés, mivel a játék technológiájából adódóan nem lehet fájdalmas lövést leadni. A találatokat a játékosok testen elhelyezett érzékelők jelzik.

Ha pedig még nem találta meg amit keres, nyugodtan válogasson tovább, hiszen rengeteg gyermeknapi ajándék ötlet van még a tarsolyunkban!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom