Ajándék ötletek diplomaosztóra nőknek és férfiaknak

Ajándék ötletek diplomaosztóra nőknek és férfiaknak

A diplomaosztóval egy jelentős korszak ér véget az ember életében, ezért mindenképp érdemes megadni a módját az ünneplésnek! A weboldalunkon található kuponokkal különféle egyedi és extrém élmény közül válogathat, hogy Ön és ismerősei igazán kirúghassanak a hámból! Válogasson kedvére, és válassza ki az ideális diplomaosztós ajándékot!

-36%Akciós

START

32 férfiaknak szóló egyedi élmény egy csomagban

További 24 élmény megjelenítése
Listázva: 1-24 / 328 találatból

Az Élménypláza oldalán található élménykuponok remek alkalmat adnak arra, hogy szaktársaival valami egészen új élménnyel koronázzák meg az egyetemi élet végét. Kipróbálták már a buborékfocit? Akár 20 fő részére is remek programot nyújthat ez a kevésbé ismert, de annál szórakoztatóbb sport, ahol hatalmas felfújt „buborékokba” bújva kell gólt lőni. Mindezt pedig úgy, hogy lökdösni nem csak szabad, de erősen ajánlott is! Nem nehéz röhögő görcsöt kapni annak láttán, hogy a játékosok egy-egy ütközet után a pályán „pattogva” próbálnak újból talpra állni. Kifejezetten jó ajándék ötlet diplomaosztóra, szinte biztos, hogy nagy örömöt szerezhet vele egy végzős társaságnak!

Amennyiben csapatjátékos vonalon keres diplomaosztós ajándékokat, egy izgalmas lézerharc, airsoft, vagy paintball kuponnal is nagy sikert arathat. Bármelyiket is választja, minden esetben egy sportos, nevetésekben gazdag élménnyel ajándékozhatja majd meg a végzős diákokat, amit nem fognak egyhamar elfelejteni. Arról nem is beszélve, hogy egyszerűen annyira szórakoztatóak tudnak lenni ezek a programok, hogy egyszer legalább mindenképp ki kell próbálni valamelyiket!

Ha pedig a frissen lediplomázott illető gyerekkora óta odavan a kocsikért, akkor válogasson bátran bőséges élményvezetés kupon kínálatunkból! A szerencsés résztvevőt többek között megajándékozhatja egy Ford Mustang, egy Ferrari, egy Lamborghini, egy BMW, egy Porsche, egy Renault forma autó, vagy akár egy Dodge Challenger Hellcat vezetéssel! A lőfegyver rajongók számára pedig meleg szívvel tudjuk javasolni különböző filmes tematikára alapuló élménylövészet kuponjainkat, amelyekkel akár egy Thompson M1A1 géppisztollyal vagy egy AK-47-es gépkarabéllyal is próbára tehetik magukat a lőtéren!

De ha még ennél is extrémebb élményajándékokat keres diplomaosztóra, akkor lepje meg bátor ismerősét egy tandemugrás kuponnal!